Fragt & Forsendelse

Levering

Vi ekspederer ordrene i den rækkefølge, de modtages. Lagervarer afsendes så hurtigt som muligt. Den typiske leveringstid er 3-6 hverdage. Fragten koster 49,- ved køb over 500,- er fragten gratis. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Varemodtagelse

Vores varer er forsikret under forsendelsen. Ved modtagelse bedes du kontrollere varen. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det på stedet til www.lacharme.dk på mail info@lacharme.dk.

Fortrydelsesret

Som kunde hos www.lacharme.dk har du 14 dages fuld returret på alle varer. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor varen overdrages til forbrugeren. Fortrydes købet inden for 14 dage, tilbagebetaler vi varens pris. For at gøre brug af fortrydelsesretten skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Tilbageleveres varen ikke i samme stand, anses varen af www.lacharme.dk ud fra en mulig salgsværdi. Omkostninger ved at sende varen tilbage dækkes af forbrugeren. www.lacharme.dk returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens §12c.
I returpakken bedes du lægge registrerings- og kontonummer, hvortil pengene skal tilbagebetales. Skriv også at det er en fortrydelse det drejer sig om.

ØNSKER DU MERE?

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV OG FÅ 10% RABAT PÅ DIN FØRSTE ORDRE

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.